- Zakres obowiązków:1. Przygotowywanie danych wejściowych i wyjściowych do przeglądu systemów zarządzania w obszarze bezpieczeństwa żywności,2. zarządzanie systemem jakości ze szczególnym uwzględnieniem: wdrożenia, utrzymania i doskonalenia obszarów tego systemu,3. aktualizacja zapisów systemowych,4. analiza efektywności systemu jakości , doskonalenie systemu jakości,5. koordynacja audytów wewnętrznych i zewnętrznych,6. zlecenie badań produktów wg harmonogramów,7. odpowiedzialność za dokumentację produktów,8. nadzór nad procesem reklamacyjnym,9. utrzymywanie kontaktów z dostawcami i producentami. - Praca na 1/2 etatu w godzinach 8:00-16:00 - do uzgodnienia z pracodawcą.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy
Uprawnienia: Umiejętność pracy pod presją czasu
Uprawnienia: Wysoka kultura osobista
Uprawnienia: Umiejętność planowania i ustalania priorytetów
Uprawnienia: Sumienność
Uprawnienia: Samodzielność w działaniu
Uprawnienia: Dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań
Uprawnienia: Inicjatywa w dzialaniu
Uprawnienia: Zdolności interpersonalne
Wymagania inne:Wymagane wykształcenie wyższe na kierunku: zarządzanie, gastronomia lub pokrewne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana znajomość procedur dokumentacyjnych wg ISO, w tym procedur reklamacyjnych. Mile widziana znajomość przepisów dot. artykułów spożywczych, w tym: przechowywania, transportowania, norm obowiązujących w Polsce i UE. Mile widziana znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego.
Miejsce pracy:Katowice
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 2 800 PLN